1 av 2
- Foto: Scanpix
2 av 2
- Foto: Scanpix

Försökte köpa loss Joe Hart från City

Birmingham har en tid lånat in den landslagsmeriterade målvakten Joe Hart från Manchester City. Nu har man försökt köpa loss honom, men det har gått sådär. ”De har förstått vilken bra målvakt han är”, säger vice ordföranden Peter Pannu.


Denna säsong har Birmingham City lånat in Manchester Citys 22-årige keeper Joe Hart som landslagsdebuterade för England 2008. Och det lär stanna vid ett lån.

- Vad som har hänt är att vi faktiskt kontaktade Manchester City om att köpa loss honom. Men problemet är att vi anser att han är en utmärkt målvakt och det förstår även Manchester City, säger ”Blues” vice ordförande Peter Pannu i dag.

Enligt Pannu har Man City meddelat att den 196 centimeter långe Joe Hart kan stanna i ytterligare en säsong men att han inte är till salu. Och man uppskattar hur målvakten utvecklas och därför låter honom stanna en tid.

- Han kommer att vara hos oss i ytterligare en säsong, om det inte sker några förändringar. Så ser det ut i dag.

Hart var utlånad till Tranmere Rovers och Blackpool under 2007. Han har gjort 50 matcher för Manchester City sedan han kom till klubben från Shrewsbury Town 2006.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!