Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Fulham väntas behålla Elm

- 17/02/2010, 19:44 -
1 av 3

Bildbyrån

2 av 3

Bildbyrån

3 av 3

Scanpix

Det har redan snackats om att Fulham vill förlänga med anfallaren David Elm och agenten Patrick Mörk tror också att det är vad som kommer att hända. ”Jag skulle bli förvånad om de inte utnyttjar optionen”, säger agenten.

Redan i helgen började det snackas om att Fulham vill förlänga kontraktet med anfallaren David Elm, ett kontrakt som annars går ut efter säsongen.

- Ingenting har hänt än angående ett nytt kontrakt, men vi har fått indikationer från Fulham att de vill behålla David. De har visat positiva indikationer om att utnyttja den tvååriga optionen i hans kontrakt och jag skulle bli förvånad om de inte gjorde det, säger agenten Patrick Mörk till Sky Sports.

Den 27-årige svensken har fått chansen på sistone efter att Andy Johnson och Clint Dempsey har drabbats av skador. Och den tidigare Kalmar FF-spelaren har imponerat.

Fulham har till den 31 mars att utnyttja den tvååriga optionen, annars är Mörk säker på att andra klubbar är intresserade. Elm själv stannar gärna.

- David skulle gärna skriva på ett längre kontrakt med Fulham då han trivs väldigt bra. Han börjar få bättre självförtroende nu när han spelar regelbundet och han är glad över att få spela för Roy Hodgson.