1 av 2
- Foto: Scanpix
2 av 2
- Foto: Scanpix

Adriano vill spela med Totti

Anfallsstjärnan Adriano lämnade Inter under turbulenta former 2009 och flyttade hem till Brasilien. Nu vill han tillbaka till Italien, fast till Roma. ”Jag vill gärna spela med Totti”, säger Adriano.


Mellan 2001 och 2009 spelade anfallaren Adriano för Inter innan han försvann under turbulenta former hem till Brasilien och Flamengo förra sommaren. Men nu är han sugen på europeisk fotboll igen. Och han förnekar att han hade problem med José Mourinho under sin tid i Inter.

- Jag har aldrig haft några problem med José Mourinho, han har hela tiden hjälpt mig. Han pratade alltid med mig, sa positiva saker men också negativa då det var nödvändigt, säger anfallaren till Sky Italia.

- Nu när jag fått tillbaka gnistan och är lycklig igen skulle jag vilja återvända till Italien, fortsätter den 28-årig stjärnan.

Den 190 centimeter långe anfallaren snackar dock inte om att återvända till Milano och Inter, istället är det Rom-klubben och ligatvåan Roma som lockar honom.

- Roma vill ha mig. Jag skulle gärna spela med (Francesco) Totti. Men jag saknar vännerna jag har i Inter.

Under sin tid i Inter var landslagsmannen utlånad till Fiorentina, Parma (som var delägare i honom) och São Paulo. Han har spelat med Brasiliens landslag sedan år 2000.

Adriano vann den brasilianska ligan med sitt Flamengo i början av december.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Så tycker fotbollsfansen om VAR

2 timmar sedan

Löftet till Bergvall: "Ska finnas där för honom"

2 timmar sedan
Tolv allsvenska matcher och en cupfinal mot Malmö FF återstår av tiden i Djurgården. Sedan bär det av till London och Tottenham för Lucas Bergvall, 18. Där ställer sig gärna Dejan Kulusevski i välkomstkommittén. Jag har aldrig haft en svensk lagkamrat så det ska bli otroligt kul att vara där och finnas för honom, säger han.

Allsvenskan: Fem unga talanger att hålla koll på

2 timmar sedan
Vilka slår igenom och får rubrikerna? Vilka nyförvärv blir lyckade? Flopparna? Vilka unga spelare tar den 100:e allsvenska säsongen med storm?

Boston missade chans att säkra slutspel

idag 03:52
Boston behövde "bara" ta en poäng i matchen mot Tampa Bay för att som andra lag för säsongen säkra en plats i Stanley Cup-slutspelet.

Varning för tysk öl: "Kan vara starkare"

idag 03:20
Brittiska fans varnas för den öl som kommer att serveras under fotbolls-EM i Tyskland i sommar.

Sundqvist knäskadad – borta resten av säsongen

igår 23:28
St Louis svenske NHL-anfallare Oskar Sundqvist blir borta resten av säsongen efter skadan i matchen mot Vegas under natten till tisdagen. Den 30-årige svensken har dragit av främre korsbandet i höger knä och ska opereras, bekräftar klubben på nhl.com.