1 av 2
- Foto: Scanpix
2 av 2
- Foto: Bildbyrån

Wenger går till attack mot Hansson

Martin Hansson tog ett kontroversiellt beslut när han blåste indirekt frispark för Porto i mötet med Arsenal. Det portogusiska storlaget utnyttjade läget till fullo och Arséne Wenger var rasande på Hansson efter matchen.


Svenske domaren Martin Hansson har varit hårt kritiserad sedan han missade att blåsa av för Thierry Henrys handboll som förde Frankrike till VM.. Nu är Hansson i blåsväder igen.

I åttondelsfinalen i Champions League mellan Porto och Arsenal i går kväll tog Hansson åter igen ett omstritt beslut. Arsenals backjätte Sol Campbell slog en, enligt Arséne Wenger, oavsiktlig bakåtpass till målvakten Lukasz Fabianski, som plockade upp bollen med händerna.

Hansson blåste för indirekt frispark för Porto, som satte igång spelet snabbt och Radamel Falcao kunde rulla in 2-1 till Porto utan några som helst svårigheter.

Arséne Wenger skrek förgäves på Hansson, men efter matchen delade Arsenaltränaren ut en känga åt den svenske proffsdomaren.

- Jag tycker att passningen var helt oavsiktlig. Det är skrattretande och oförsvarbart av domaren. Han har nog aldrig spelat fotboll, han måste ge oss chansen att bilda mur, säger fransmannen till Viasat.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Rögles svit sprack – Skellefteå vann första finalen

Drömmål gav Vittsjö första segern

Ett drömmål på frispark gav Vittsjö första segern i damallsvenskan. Heidi Kollanen knorrade in en frispark i 2–0-segern över nykomlingen AIK.

Säsongens första Värnamo-vinst – Zeljkovic hjälte

Värnamo tog säsongens första seger i allsvenskan. Det kan laget tacka Ajdin Zeljkovic för.

Felfritt igen av von Eckermann – svensk ledning

1 timme sedan
Henrik von Eckermann behåller ledningen i världscupfinalen i Riyad inför den sista omgången.

"Svennis" rörd av hyllningarna på Gamla Ullevi

1 timme sedan
1982 lyfte han IFK Göteborg till Europas topp. 42 år efter chocksegern i Uefacupen är Sven-Göran Eriksson på avskedsturné. "Svennis" hyllades på ett välfyllt Gamla Ullevi av klubben där hans tränarkarriär tog superfart.

Fördel Chelsea – vann svenskmötet i Barcelona

1 timme sedan
Det är fördel Chelsea i Champions League-semifinalen mot Barcelona. Johanna Rytting Kaneryds lag vann överraskande på bortaplan över Fridolina Rolfös klubb i den första matchen med 1–0.