Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Vidic: ”Jag stannar i United”

- 18/02/2010, 17:00 -
1 av 2

Bildbyrån

2 av 2

Bildbyrån

Den serbiske försvararen Nemanja Vidic har varit ryktenas man en tid. Men nu insisterar han att han inte vill lämna Manchester United. ”Jag upprepar för hundrade gången, jag har kontrakt med United till 2012”, säger han.

Nemanja Vidic sades tidigare vara aktuell för Real Madrid. Men Manchester Uniteds serbiske försvarare tänker stanna där han är.

-  Jag upprepar för hundrade gången, jag har kontrakt med United till sommaren 2012 och jag vill stanna på Old Trafford till den sista dagen. Det är sanningen, allt annat snack har ingen grund, säger han till tidningen Vecernje Novosti.

Den 28-årige stjärnan säger också att han inte varit i kontakt med någon annan klubb ute i Europa.

- Jag har gjort mig en karriär i United och jag respekterar dem fullt ut. Ingen har kontaktat mig och jag har inte pratat med någon annan.

Vidic har vart skadad en tid men räknar med att spela igen när som helst. Han stod bland annat över åttondelsfinalen mot Milan i Champions League senast, seger med 3-2 borta.