Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Messi: "Vi har inte råd med misstag"

- 23/02/2010, 01:26 -
1 av 3

Scanpix

2 av 3

Scanpix

3 av 3

Scanpix

Leo Messi är superstjärnan i världens bästa klubblag, men argentinaren har en ödmjuk inställning inför Barcelonas Champions League-möte med Stuttgart i morgon kväll.

Barcelona har några av fotbollsvärldens största stjärnor. Det finns dock en som sticker ut från mängden. 22-årige Leo Messi har avgjort final efter final och dessutom blivit utsedd till världens bästa fotbollsspelare.

Argentinaren behåller, trots utmärkelserna och berömmelsen, fötterna på jorden. Stuttgart väntas bli en munsbit för Barcelona i åttondelsfinalen i Champions League, men Messi är ödmjuk.

- Från och med nu blir ingenting enkelt. Man kan åka ut efter en match och vi har inte råd med misstag; vi måste behålla fokus, säger superstjärnan till den spanska tidningen AS.

Den kvicke anfallaren berättade sedan att Barcelona som vanligt kommer att gå för seger, men att man hyser största respekt för motståndet.

- Vi kommer att spela som vanligt, respektera vår motståndare, men vi kommer gå för vinst. Men vi vet att det kommer ett returmöte, så vi kommer inte spela som galningar, förklarar Messi.