1 av 6
- Foto: Scanpix
2 av 6
- Foto: Scanpix
3 av 6
- Foto: Scanpix
4 av 6
- Foto: Scanpix
5 av 6
- Foto: Scanpix
6 av 6
- Foto: Scanpix

Överklagar Mourinhos avstängning

Det är mycket José Mourinho just nu... Inters tränare har  stängts av i tre matcher sedan han förödmjukat domaren i en match, men Inter kommer att överklaga. "Det finns massor att säga", menar presidenten Massimo Moratti.


I helgen spelade Inter 0-0 hemma mot Sampdoria. Inter fick Walter Samuel och Ivan Cordoba utvisade tidigt i matchen, och tränaren José Mourinho gjorde gester som om han hade handfängsel. Nu har portugisen stängts av i tre matcher.

Inter meddelar dock på sin hemsida att man kommer att överklaga beslutet till det italienska fotbollsförbundet. Samma sak vad gäller spelarna Esteban Cambiasso och Sulley Muntari som blivit avstängda i två matcher efter förseelser utanför planen.

- Ni ber mig om en kommentar... Det finns massor att säga, så många saker efter vad som hänt här... Men det är strax före matchen mot Chelsea och min huvudsakliga uppgift nu är att skydda koncentrationen i laget, att undvika andra saker. Vi kommer att ta upp saken igen, sade presidenten Massimo Moratti på måndagskvällen.

Walter Samuel och Ivan Cordoba stängs automatiskt av i en match vardera, de spelarna nämns inte på hemsidan utan Inter lär ha accepterat straffet.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

NHL: Arizona flyttar till Utah

Orken tog slut: "Bittert så klart"

3 timmar sedan
Sju matcher i kvartsfinalen och lika många i semifinalen. 14 matcher på mindre än en månad blev ett alltför tufft program för Frölunda. Nu väntar semester. Bittert så klart. Vi hade bättre förhoppningar än så men kommer helt enkelt inte upp i nivå i dag, säger backresen Henrik Tömmernes strax efter slutsignalen.

Åberg flyger vidare – bjöd på en eagle

3 timmar sedan
Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island, där han ligger delad fyra efter första rundan.

Skellefteå i final: "Dags att de får torsk"

igår 21:50
Det blir Skellefteå som möter Rögle SM-final. Västerbottningarna pallade för trycket och vann den sjunde och avgörande matchen mot Frölunda med 4-1. Det är dags att de får torsk nu, säger Oscar Lindberg om finalduellen mot Rögle.

Jagr, 52, historisk och målskytt

igår 21:04
Den tjeckiske legendaren Jaromir Jagr har hunnit fylla 52 år – men är inte klar med hockeykarriären.

Stark och Nordqvist med i täten i majorn

igår 20:58
Maja Stark och Anna Nordqvist gick runt på 70 slag och är med i kampen om årets första majortitel. Båda är fyra slag efter just nu ledande amerikanskan Lauren Coughlin.