Torsdag 26 Maj
Stockholm

Överklagar Mourinhos avstängning

1 av 6
2 av 6
3 av 6
4 av 6
5 av 6
6 av 6

Det är mycket José Mourinho just nu... Inters tränare har  stängts av i tre matcher sedan han förödmjukat domaren i en match, men Inter kommer att överklaga. "Det finns massor att säga", menar presidenten Massimo Moratti.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I helgen spelade Inter 0-0 hemma mot Sampdoria. Inter fick Walter Samuel och Ivan Cordoba utvisade tidigt i matchen, och tränaren José Mourinho gjorde gester som om han hade handfängsel. Nu har portugisen stängts av i tre matcher.

Inter meddelar dock på sin hemsida att man kommer att överklaga beslutet till det italienska fotbollsförbundet. Samma sak vad gäller spelarna Esteban Cambiasso och Sulley Muntari som blivit avstängda i två matcher efter förseelser utanför planen.

- Ni ber mig om en kommentar... Det finns massor att säga, så många saker efter vad som hänt här... Men det är strax före matchen mot Chelsea och min huvudsakliga uppgift nu är att skydda koncentrationen i laget, att undvika andra saker. Vi kommer att ta upp saken igen, sade presidenten Massimo Moratti på måndagskvällen.

Walter Samuel och Ivan Cordoba stängs automatiskt av i en match vardera, de spelarna nämns inte på hemsidan utan Inter lär ha accepterat straffet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela