1 av 2
- Foto: Scanpix
2 av 2
- Foto: Scanpix

Tevez landar i dagarna

Manchester City är nära att få tillbaka sin anfallsstjärna Carlos Tevez efter dennes utflykt till Argentina där hans fru haft problem med barnafödande. ”Han kommer på torsdag eller fredag morgon”, säger Roberto Mancini.


Carlos Tevez fru har fött barn hemma i Argentina, och det blev vissa problem med förlossningen. Manchester City har fått klara sig utan anfallsstjärnan en tid och det har varit oklart när han skulle vara tillbaka, men nu är det nära.

- Jag pratade med Carlos i måndags, han kommer tillbaka på torsdag eller fredag morgon. Vi vill ha honom tillbaka till matchen mot Chelsea på lördag och han berättade att han tränat varje dag hemma i Argentina, säger tränaren Roberto Mancini enligt brittisk press.

Mancini har även passat på att tona ner snacket om att spelare är missnöjda med hur han sköter sitt jobb. Det har hetat att några äldre spelare ifrågasatt hans träningsmetoder och taktik i matcher.

- För mig är det inget problem. Visst läser jag några tidningar, men för mig är allt som det ska vara, kommenterar Mancini.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!