- Foto: Scanpix

Juve ska kika på Adriano

Adriano sade nyligen att han är beredd att återvända till Serie A efter bara ett år i Flamengo. Nu rapporteras Juventus vara intresserade av att värva Inters tidigare anfallare.


Anfallaren Adriano lämnade Inter på grund av personliga skäl, istället återvände han hem till Brasilien och Flamengo där han blev mästare direkt. För en tid sedan meddelade dock Adriano att han var redo att återvända till Italien, och pratade sig samtidigt varm om Roma.

- Nu när jag fått tillbaka gnistan och är lycklig igen skulle jag vilja återvända till Italien, sade han till Sky Italia nyligen.

Enligt tidningen Corriere dello Sport ska Juventus ha skickat chefscouten Renzo Castagnini till Sydamerika förra fredagen för att kika på Adriano och ett gäng andra spelare under någon månad.

Tidningen skriver också att man inom Juventus först vill försäkra sig om att den 28-årige landslagsmannen lagt av med festandet och alkoholen. Adriano kan ersätta David Trezeguet som kanske tackar för sig i sommar.

Roma-direktören Daniele Prade har för övrigt förnekat att man gjort förfrågningar om Adriano som under den gångna säsongen gjorde 19 mål för mästarklubben Flamengo.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!