Sevilla klarade oavgjort

Spansklaget Sevilla imponerade stort när man lyckades knyta åt sig ett oavgjort resultat i det tuffa bortamötet i Champions League mot CSKA Moskva.

Allt om spansk fotboll

Följ La Liga-bloggen här på Nyheter24.

De ryska storlagen brukar vara svåra att få hål på. CSKA Moskva är ett av dem, men i åttondelsfinalen i Champions League mot Sevilla gick det inte som ryssarna hade tänkt sig.

Redan i den 25:e minuten rundade Jesus Navas sin försvarare och slog sedan ett hårt lågt inlägg, som Moskvas målvakt Igor Afinkeev missbedömde. Bollen hamnade på fötterna hos Alvaro Negredo, som inte hade några som helst problem att rulla in 0-1.

Men i den andra halvleken svarade CSKA med ett riktigt drömmål. Mark Gonzalez drog på från 30 meter och fick en drömträff. Sevillamålvakten Andrés Palop kunde bara se på när bollen dundrade in i nätmaskorna.

1-1 blev slutresultatet och det är nu fördel Sevilla inför returmötet.