1 av 3
- Foto: Scanpix
2 av 3
- Foto: Scanpix
3 av 3
- Foto: Scanpix

Mourinho: "Det är vidöppet"

Inter knep segern mot Chelsea i Champions League, men Jose Mourinho tar inte ut något i förskott.- Allt är fortfarande öppet, det måste vi inse, säger Intertränaren.


Milanolaget Inter besegrade Chelsea i åttondelsfinalen i Champions Leauge på San Siro. Tack vare mål från Diego Milito och Esteban Cambiasso kunde Inter vinna med 2-1. Tränaren Jose Mourinho menar att resultatet var väntat.

- Det här är inget sådant läge där det blir en storseger, 3-0 eller 4-0. Jag tror att alla hade förutspått något i den här stilen, säger han till Viasat Sport efter matchen.

Trots att portugisen figurerade som tränare för Chelsea under flera år, ägnade han sig inte tid åt att fundera på sin gamla klubb under matchen.

- Det gick bra, tycker jag. Jag tänkte inte alls på vilka vi mötte eller vem som var motståndarnas tränare.

Det var dock inte bara Mourinho som var nöjd med matchen och resultatet. Även Chelseatränaren Carlo Ancelotti ser positivt på resultatet och är förhoppningsfull inför returmötet på Stamford Bridge.

- Det är inte ett dåligt resultat eftersom vi gjorde ett mål, säger Ancelotti i Sky News.

- Vi måste vinna nästa match mot Inter och vi har en möjlighet att göra det, för i kväll stod vi för en bra insats och vi kan göra det även nästa match mot dem.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!