Zlatan Ibrahimovic tackar för kritiken.
1 av 2
Zlatan Ibrahimovic tackar för kritiken. - Foto: SCANPIX/AP
Stjärnan gjorde mål senast mot Stuttgart.
2 av 2
Stjärnan gjorde mål senast mot Stuttgart. - Foto: SCANPIX/AP

Zlatan gillar trycket

"Om inte det finns ett tryck så finns det inte heller något som sporrar", säger Zlatan Ibrahimovic.


Zlatan Ibrahimovic har efter en månads lång måltorka äntligen börjat näta igen. I veckan gjorde han bland annat Barcelonas enda mål i Champions League-matchen borta mot Stuttgart - en balja som kan komma att bli avgörande.

Den på senare tid hårt kritiserade spelaren har därmed tystat sina belackare för den här gången. Men samtidigt konstaterar Zlatan att han endast motiveras av kritiken.

- Om inte det finns ett tryck så finns det inte heller något som sporrar, förklarar den svenske stjärnan enligt El Mundo Deportivo, och menar att han spelar med mer självförtroende när han gör mål.

Den 27-årige anfallaren är dessutom helt övertygad om att Barca kommer att vinna både Champions League och ligan igen.

- Jag är säker att vi kommer vinna ligan, eftersom det här laget spelar med den rätta inställningen och och vi har självförtroendet, säger han, och fortsätter:

- Jag vill vinna både Champions League och ligan. Jag kan inte välja en av dem, då det helt enkelt skulle fattas en titel.

Den förre Inter-spelaren har hittills gjort femton mål i den blårödrandiga tröjan. I kväll tar Barcelona emot Malaga, och då kan det bli fler mål.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!