Cesc Fabregas till Barcelona?
1 av 2
Cesc Fabregas till Barcelona? - Foto: SCANPIX/AP
Francis Cagigao förnekar alla rykten.
2 av 2
Francis Cagigao förnekar alla rykten. - Foto: SCANPIX/AP

"Cesc till Barcelona? Endast ett påhitt av pressen"

Arsenals Cesc Fabregas har under en längre tid kopplats ihop med Barcelona. Men hela affären är endast ett mediapåhitt, menar mannen som scoutade spelaren: "Hela affären mellan Barcelona och Fabregas är helt och hållet påhittad av pressen."


Arsenals unge mittfältare Cesc Fabregas har under en längre tid ryktats vara på väg tillbaka till sin moderklubb i Spanien, Barcelona.

Mannen i Premier League-klubben som upptäckte Fabregas, scouten Francis Cagigao, menar dock att det inte finns någon sanning i rykterna och att allt endast är påhittat av media.

- Hela affären mellan Barcelona och Fabregas är helt och hållet påhittad av pressen. Därför tycker jag att dessa rykten rykten är absurda. Vi i Arsenal tänker inte heller gå med i den här leken. Vi behöver inte kommentera någonting eftersom han (Fabregas) är glad här hos oss och det är det viktiga, säger Cagigao till Onda Cero.

Fabergas är dock inte den ende i "The Gunners" som har ryktats vara på väg till Spanien. Även tränaren Arsene Wenger har kopplats ihop med en spansk klubb, men inte Barelona utan Real Madrid.

- Wenger är väldigt glad i Arsenal och han har aldrig påstått något annat, men jag kan inte tala för honom. Han är väldigt fokuserad på sitt arbete i Arsenal och som jag ser det så kommer han att vara kvar här ett bra tag till.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!