Zlatan Ibrahimovic sågas av den spanska pressen.
Zlatan Ibrahimovic sågas av den spanska pressen. - Foto: SCANPIX/AP

Zlatan sågas efter utvisningen

Zlatan gjorde inte en av sina bättre matcher när Barcelona tappade poäng borta mot Almeria. Den spanska pressen är inte heller nådiga i sin kritik."Barcelona spelade mycket bättre utan honom", skriver den spanska tidningen Marca.


Zlatan Ibrahimovic sågas rejält i Spanien efter utvisningen och Barcelonas poängtapp borta mot Almeria. Den svenske stjärnans smekmånaden har snabbt kommit till ett slut och de kritiska rösterna har blivit allt högre.

Det var knappast Barcas kväll i går. Laget tappade två viktiga poäng i jakten på ligaguldet. Zlatans utvisning hjälpte inte heller katalanerna särskilt mycket - men ändå menar Marca att laget var bättre utan den förre Malmö FF-spelaren.

"Barcelona spelade mycket bättre utan Zlatan. Hans karaktär är så pass stark att det endast stjälper Barca när det inte lossnar för honom", skriver tidningen.

Den katalanska tidningen Sport är inne i samma spår och ger honom 4 av 10 i betyg - det lägsta betyget i Barcelona.

"Han var fantasilös och var fumlig med bollen framför mål. Hans frustration fick honom att hoppa på en försvarare vilket till slut ledde till hans utvisning. Men han fixade åtminstone frisparken som Messi gjorde mål på."

El Mundo Deportivo ger svensken 1 av 4 i betyg medan AS går ett steg längre och ger honom ett streck.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!