Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ribéry: ”Och så har vi Chelsea...”

- 08/03/2010, 13:27 -

Bayern Münchens mittfältsstjärna Franck Ribéry bekräftar att Real Madrid, Barcelona och nu även Chelsea är intresserade av hans tjänster. ”Det betyder dock inte att jag nödvändigtvis lämnar Bayern”, säger fransosen.

Det är inte bara Real Madrid och Barcelona som är intresserade av Bayern Münchens franske superstjärna Franck Ribéry. Intresse finns även från engelskt håll.

- När kommer jag att ta ett beslut om framtiden? Om två, tre veckor, säger han till det franska teveprogrammet Telefoot och fortsätter:

- Jag är inte hundra procent säker på att jag går till Real Madrid. Barcelona är också intresserade, och så har vi Chelsea. Men det betyder dock inte att jag nödvändigtvis lämnar Bayern.

Bayern Münchens hoppas kunna förlänga kontraktet med 26-åringen, annars riskerar man att förlora honom som Bosmanfall. Den franske landslagsstjärnan sitter helt klart i en guldsists kontraktsmässigt.

Flyttgubben och kantspringaren Ribéry har redan hunnit med att spela för klubbar som Boulogne, Metz, Galatasaray och Marseille.