1 av 5
- Foto: Scanpix
2 av 5
- Foto: Scanpix
3 av 5
- Foto: Scanpix
4 av 5
- Foto: Scanpix
5 av 5
- Foto: Scanpix

Arsenal utan Cesc Fabregas

Arsenal föll med 2-1 borta mot Porto i Champions League. I dag meddelar Arséne Wenger att kaptenen Cesc Fabregas missar tisdagens retur. ”Vi kan inte ens chansa med honom”, säger tränaren.


Efter en bedrövlig insats, med flera individuella misstag, föll Arsenal med 2-1 borta mot FC Porto i Champions League. Inför returen av åttondelsfinalen får man dessutom klara sig utan mittfältaren och lagkaptenen Cesc Fabregas.

- Vi kan inte ens chansa med honom, så han är inte tillgänglig, säger Arséne Wenger enligt Sky Sports i dag.

22-åringen fick problem med låret, och byttes ut, efter att ha gjort mål när Burnley besegrades med 3-1 i lördags. En som dock kan få chansen från start är mittbacksveteranen Sol Campbell som annars var en av dem som stod för missar i första mötet med Porto.

- Sett till lördagen har vi förlorat Cesc men vi får tillbaka Sol Campbell, han är tillbaka i truppen och det gäller förstås även Alex Song som var avstängd.

Senaste nytt

Programenlig seger för Malmö

Starka Girona fortsätter vinna

Girona är svårslaget i La Liga i fotboll. Mot Mallorca hemma på Estadi Montilivi på lördagen blev det seger igen. Laget vann med 5-3 (4-1) och har nu fem segrar i rad.

Debutanten sprang hem segern i Lidingöloppet

2 timmar sedan
Det blev debutanten Carolina Johnson som kammade hem segern i damernas lopp i Lidingöloppet under lördagen. 27-åringen tog en tidig ledning och sprang över mållinjen på tiden 1.54.25.

Viktig seger för Grant och Stark: "Otroligt"

idag 13:18
Maja Stark och Linn Grant har vunnit sin första Solheim Cup-match tillsammans. Och det var välbehövligt. USA leder fortfarande totalt, nu med 7–5.

Lista: Här säljs den dyraste ölen – i hela SHL

idag 12:33
En ny SHL-säsong har inletts. Tusentals supportrar flockas för att stötta sina lag varje vecka. Många är det också som under hockeymatcherna unnar sig en kall öl. Men frågan är var den dyraste ölen egentligen säljs?

Max Verstappen snabbast i kvalet

idag 11:46
Den senaste formel 1-tävlingen i Singapore blev en besvikelse för Red Bull-föraren Max Verstappen. Nu får han en chans till revansch i Japan. Under kvalet till söndagens tävling var han snabbast och tog därmed pole position.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.