1 av 2
- Foto: Scanpix
2 av 2
- Foto: Scanpix

Publikfavoriten vill stanna i Everton

Snart går kontraktet ut för Evertons inlånade anfallare Landon Donovan, efter den 15 mars ska han återvända till LA Galaxy. Den amerikanske landslagsmannen hoppas dock på att bli kvar säsongen ut.


Amerikanen Landon Donovan, som används som släpande forward eller spets på mittfältet, går bra i Everton. Två mål på nio matcher är facit hittills, och den inlånade stjärnan har blivit populär bland fansen.

Donovan är inlånad från januari till den 15 mars, efter det ska han återvända till Los Angeles Galaxy vars liga startar, men han själv stannar gärna.

- Det finns en chans att jag stannar, vi kommer att veta mer senare denna vecka. Om jag gjort mitt så är jag glad, men kanske kan jag stanna lite längre, vi får se, säger den VM-aktuelle amerikanen.

- Fansen och människorna här är fantastiska, spelarna är fantastiska. Jag har trivts otroligt bra här, tillägger 28-åringen.

Även managern David Moyes är nöjd med vad anfallaren presterat hittills. Han kom till Everton för att få speltid inför sommarens VM-slutspel.

- Jag kanske försöker förlänga hans kontrakt lite men för tillfället låter det från Amerika som att det inte är möjligt och vi respekterar det beslutet, säger Moyes.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!