1 av 3
- Foto: Scanpix
2 av 3
- Foto: Scanpix
3 av 3
- Foto: Scanpix

Kaká älskar Milan

Real Madrids brassestjärna Kaká är fortfarande förälskad i Milan.- Jag vill inte möta ett lag jag fortfarande älskar i Champions League-finalen, säger Kaká.


Sju år i AC Milan kan upperbarligen lämna tydliga spår efter sig. Trots att Kakás Real Madrid leder La Liga medger 27-åringen att han fortfarande älskar Milanoklubben, och det är ett lag Kaká vill undvika att möta i en eventuell Champions League-final.

- Mitt val skulle bli Barcelona eftersom jag skulle föredra att spela mot en rival i stället för en klubb jag spelat för och fortfarande älskar, säger brasilianaren till Uefa.com.

Den förre guldbollenvinnaren har hittils inte briljerat på samma sätt i Real Madrid som i Milan, men Kaká är ändå lycklig i sin nya omgivning.

- Det här är ett nytt steg i min karriär och jag är väldigt glad i Madrid så om jag kunde välja Champions League-final skulle det bli Real Madrid mot vår eviga spanska rival.

"Ronaldo är unik"

Ett nyförvärv som däremot har briljerat och verkligen visat upp sin stjärnglans är portugisen Cristiano Ronaldo. Det är en spelare som Kaká har hunnit bli god vän med under sin korta tid i den spanska huvudstaden.

- Jag kan känna uppskattning för Cristiano Ronaldo för den underbara person som är min vän och för killen som är en unik fotbollstalang, säger Kaká.

Den offensive mittfältaren fortsätter att stämma in i hyllningskören och har knappt tillräckligt med ord för att beskriva sin lagkamrat.

- Cristiano är en fantastisk person, mycket intelligent, och villl alltid lära sig mer. Han är ett proffs som arbetar hårt och hans talang, snabbhet och förmåga att dribbla gör honom unik som fotbollsspelare.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Larmet: Stor risk att luta sig mot tv-pengar

Bortafacit talar för Häcken: “Skapar känslor”

1–2-förlust senast, men inför kvällens retur lever hoppet om semifinal i Champions League för Häcken. Vi är inte lika säkra som PSG att de är klara för semifinal, säger tränaren Mak Lind. Årets bortafacit talar för Göteborgslaget.

Världsmästaren missar VM efter misstaget: "Skäms"

1 timme sedan
Han har tolv VM-guld i olika former av bänkpress. Men Eddie Berglund kommer inte få tävla i bänkpress-VM i Texas i år. Svenska styrkelyftförbundet missade nämligen att anmäla medaljkandidaten.

Stjärnan: Ta utebliven mens på större allvar

2 timmar sedan
Efter ett oväntat svagt resultat i OS-tremilen 2022 började skidstjärnan Ebba Andersson leta fel. Var det kanske konstigt att hon inte fått mens på länge? Är menstruationen utebliven eller oregelbunden är det ett tecken på någonting, säger hon till Aftonbladet.

Hon är hockeystjärnan Niklas Hjalmarssons kända exfru

3 timmar sedan
Niklas Hjalmarsson är en av få svenskar som vunnit Stanley Cup, men hur bra koll har du egentligen på den tidigare hockeystjärnan? Nyheter24 har samlat det som googlas mest om honom.

Världens bästa innebandyspelare stannar i Umeå

3 timmar sedan
Världens bästa innebandytvillingar – Oona och Veera Kauppi – förlänger med SSL-laget Thorengruppen. Finländskorna stannar i Umeå till 2026.