Cristiano Ronaldo lovar avancemang.
1 av 2
Cristiano Ronaldo lovar avancemang. - Foto: BILDBYRÅN
2 av 2
- Foto: Real Madrid vann Champions League 2002.

Ronaldo säker - lovar avancemang

På onsdagen ska Real Madrid försöka bryta åttondelsförbannelsen när laget tar emot Lyon. Cristiano Ronaldo är säker på att hans vita lag kommer att klara av det.- Det blev inga mål i den första matchen, men på onsdag blir det annorlunda, säger han.


I de fem senaste säsongerna har Real Madrid inte kommit längre än en åttondelsfinal i Champions League. Den här gången har dock den spanska storklubben satsat rejält för att komma längre än så och till slut vinna den tioende Champions League-titel på hemmaplan den 22 maj.

En av de som ska hjälpa klubben till nya europeiska framgångar är nyförvärvet Cristiano Ronaldo. Portugisen är säker på att laget kommer att kunna vända och vinna mot Lyon på onsdagen.

- Vår form är fantastisk, vi spelar på hemmaplan och vi kan göra det mycket bättre än vad vi gjorde i Frankrike. Därför är jag säker på att vi kommer att göra det bra och sedan gå vidare till nästa omgång, säger han till Sky Sports.

Det franska laget nollade spanjorerna när lagen drabbades samman i Lyon, där fransmännen vann med 1-0. Det har dock lossnat rejält för Real Madrid i de senaste ligamatcherna och har öst in mål.

- Vi ska gå ut med en vinnarmentalitet och anfalla från avspark. Det blev inga mål i den första matchen, men på onsdag blir det annorlunda, fortsätter Ronaldo.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!