1 av 2
- Foto: Scanpix
2 av 2
- Foto: Scanpix

Bara United för Gary Neville

Gary Neville skulle aldrig spela för en annan klubb än Manchester United, och han hoppas att han själv känner när det är dags att dra sig tillbaka. Det sista han vill är att bli en börda i klubben han älskar.


Manchester Uniteds lagkapten Gary Neville säger nu att han skulle tacka nej till ett nytt kontrakt om han kände att han skulle bli en börda i klubben. Han är beredd att sätta klubben i första hand – istället för sig själv.

- Det är en plågsam process eftersom att sluta spela för den här klubben är en stor sak för mig. Jag älskar den här klubben, den är allt jag någonsin haft, säger 35-åringen till tidningen The Guardian.

- På sätt och vis skulle det vara lättare för mig eftersom jag älskar klubben så mycket att jag inte skulle vilja bli en börda i truppen. Alla skulle säga 'spela fotboll så länge du bara kan', alla skulle säga det för efteråt finns det ingen återvändo.

Neville lovar att han aldrig ska spela för en annan klubb. Han är fostrad i klubben och har varit där hela sitt liv.

- Jag har mitt hjärta i den här klubben, jag skulle inte kunna njuta av att spela i ett annat lags tröja, säger han och tillägger:

- Är det här min sista säsong? Vem vet, jag vet i ärlighetens namn inte det själv.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!