Källström och hans Lyon har rejält slagläge.
1 av 3
Källström och hans Lyon har rejält slagläge. - Foto: Bildbyrån
Källström fick sparsamt med speltid förra matchen - bara 15 minuter.
2 av 3
Källström fick sparsamt med speltid förra matchen - bara 15 minuter. - Foto: Bildbyrån
Real Madrid vill spela final på hemmaplan.
3 av 3
Real Madrid vill spela final på hemmaplan. - Foto: Scanpix

Källströms största match

Kim Källströms Lyon möter i kväll favoriterna Real Madrid i returmatchen i åttondelsfinalen i Champions League och har stor chans att slå ut dem.


Kim Källströms Lyon vann den första matchen med 1-0 och har nu chansen att slå ut favoriterna Real Madrid. Om franska Lyon lyckas med att eliminera Real Madrid ur Champions League så är det en riktig skräll.

– Jag har ju haft privilegiet att spela många stora matcher, men just nu är det här den största jag kan se framför mig just nu, säger Källström till Aftonbladet.

Extra surt skulle det vara för Real Madrid om de blev utslagna - det är nämligen i Madrid som Champions League-finalen ska avgöras.

– Det skulle vara ett rejält fiasko om vi åker ut, Lyon är ett bra lag, men inte ett av de största. Vi är redo att ta oss an en god motståndare och vinna, sa Real Madrid-mittfältaren Guti på en presskonferens inför matchen.

- Nej, jag tror inte att de hade räknat med att vi ska slå ut dem. Det finns nog inte i deras planer. Jag tror att vi kan gå långt, men man måste ju slå ut otroligt bra lag. Det räcker inte med en fantastisk match, säger Kim Källström.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

1 timme sedan

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

2 timmar sedan
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

2 timmar sedan
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

3 timmar sedan
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.

Rolfö petade Barcelona till semifinal

3 timmar sedan
Fridolina Rolfö gjorde ett av fotbollskarriärens enklaste mål. Det räckte för att skicka Barcelona till Champions League-semifinal efter en ny seger mot ett tappert kämpande Brann, 3–1 i matchen och 5–2 sammanlagt.

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

igår 17:40
Påsken brukar symbolisera kasten mellan förtvivlan och hopp. Sebastian Söderbergs golfrunda på skärtorsdagen var vältajmad – och en av de galnare på Europatouren.