1 av 4
- Foto: Scanpix
2 av 4
- Foto: Scanpix
3 av 4
- Foto: Scanpix
4 av 4
- Foto: Scanpix

Pellegrini: "Jag tänker inte avgå"

Trots Real Madrids uttåg ur Champions Leauge tänker inte tränaren Manuel Pellegrini avgå.- Det är en svår förlust att ta, men jag kommer inte lämna, säger han.


Allt om spansk fotboll

Spanska storklubben Real Madrid var en av de riktigt tunga huvudfavoriterna till slutsegern i Champions League. Finalen spelas dessutom på Santiago Bernabeu och med nyförvärv som Cristiano Ronaldo, Kaká och Karim Benzema var siktet inställt.

Men mot Lyon i går kväll blev det inte som "Los Blancos" hade tänkt sig. Unge talangen Miralem Pjanics kvitterade med kvarten kvar och fiaskot för Real Madrid var ett faktum.

Debaclet medförde givetvis stora påtryckningar på tränaren Manuel Pellegrini, men chilenaren har inga planer på att avgå.

- Jag tänker inte avgå. Det är en svår förlust att ta, men jag kommer inte lämna, säger Pellegrini enligt Marca.

"Jag är ansvarig"

Manuel Pellegrinis Real Madrid har däremot gått som tåget i La Liga och leder före de regerande mästarna Barcelona. Men trots framfarten i ligan är Pellegrini allt annat än nöjd.

- Vi skulle vilja ha vunnit allt i år, men nu är vi ute ur två turneringar, även om vi leder La Liga, förklarar han.

Den förre Villarrealtränaren menar vidare att han själv får ta på sig fiaskot i Champions League.

- Den första personen som är ansvarig för en utslagning är tränaren, men vi måste glömma detta och vinna La Liga som Capello och Schuster gjorde.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Vinicius Junior utsatt för mer rasism

Landslagskompisarna: "Vi ska visa support"

1 timme sedan
Kristoffer Olssons svåra sjukdom och allvarliga tillstånd berör landslagskompisarna starkt. Spelarna planerar att visa sitt stöd och sin omtanke. Vi ska snacka ihop oss och så får vi se exakt vad vi gör och när vi gör det. Men det är klart att vi ska stötta honom, säger Ludwig Augustinsson.

Stjärnor i Argentina misstänks för våldtäkt

idag 02:38
Fyra spelare i Vélez Sarsfield i den argentinska förstaligan har gripits efter misstankar om att de våldtagit en kvinnlig sportjournalist på ett hotellrum i början av mars.

Svensk storseger mot Skottland

idag 01:46
Det börjar arta sig för de svenska curlingdamerna i VM i Kanada, efter en svag start.

Karlskoga inledde med skrällseger

igår 23:01
Karlskoga fixade en skräll när man vann den första kvartsfinalen mot Södertälje i bäst av sju, i det hockeyallsvenska slutspelet. Theodor Pistek satte avgörande 2–1 i den första förlängningsperioden genom att smälla in segermålet i numerärt överläge.

Luleå till SM-kvart efter förlängningsrysare

igår 22:08
Örebros säsong är över. Luleås fortsätter in i SM-kvartsfinalerna. Juhani Tyrväinen höftade in det avgörande 1–0-målet i förlängningen av den tredje och avgörande åttondelsfinalen. Nu väntar SHL-tvåan Växjö.