Söndag 28 Nov
Stockholm

Se Tevez fyrverkeri

Den petade argentinaren fick chansen och slog till inte mindre än fyra gånger.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Carlos Tevez har haft en svår tid hos Manchester United. Argentinaren har sedan köpet av Dimitar Berbatov mest spenderat matcherna på bänken. Men när han väl fick chansen mot Blackburn i ligacupen slog han tlll - hela fyra gånger!

Tevez inledde målskyttet när han nickade/boxade in en frispark i den 36:e minuten. Sedan passade han på att servera Nani till 2-0 innan Benni McCarthy kunde reducera för Blackburn. 3-1 satte Tevez på straff och 4-1 i öppet mål efter en fin kombination med brasilianaren Anderson. Matt Derbyshire och Benni McCarthy kvitterade två gånger om innan Tevez slog till med matchens behållning.

Argentinaren kom loss i djupled efter en läcker passning från Anderson igen. Tevez lät bollen studsa en gång innan han slog till med en sträckt högervrist och kunde se bollen gå in vid vänstra stolproten. Ett snyggt mål och en klar signal till Alex Ferguson.

– Det gör mitt jobbare svårare men samtidigt klubben starkare, säger Ferguson om de angenäma problem han har med att ta ut en startelva.

Manchester United vann matchen med 5-3 och är vidare till kvartsfinal.

För Martin Olsson i Blackburn var det desto dystrare. Svensken hade återhämtat sig från att ha opererat bort en cysta men såg sig bli omsprungen av bland annat Tevez vid 5-3-målet. Han orsakade även frisparken som föranledde 1-0-målet. Olssons smekmånad i England verkar vara över.

Se Tevez galna fyrling:

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela