Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Beckham siktar på VM som 35-åring

Sport | 04/12/2008 12:13

Vill ta en match i taget.

För tillfället befinner sig David Beckham "down under" i Nya Zeeland med sitt amerikanska klubblag LA Galaxy. Men snart kommer han tillbaka till Europa. Den andra januari blir hans spelklar för Milan. Och i Milano ska satsningen mot VM 2010 i Sydafrika med England starta. Men i Nya Zeeland är det inte fotboll som dominerar. Där får Beckham mest frågor om landets största sport, rugby.

–Jag prövade det när jag var ung, men det var inte en sport för mig. Det är en otrolig sport men definitivt inte för mig.

Att bibehålla formen är hela tanken med låneflytten till Milan menar han.

– Det är viktigt att behålla min form och det är en av anledningarna till att jag går till Milan i några månader.

Om England kvalar in till VM och Beckham tas ut i truppen kommer han vara 35 år. Men det oroar inte Beckham som inte vill tänka så långt fram i tiden.

– Jag tar en match i taget. Om jag fortsätter hela vägen till VM så är det fantastiskt. Just nu njuter jag av kvalmatcherna och sättet vi (England) spelar fotboll ihop, säger han till NZ Herald.

Se när Beckham välkomnas med traditionella krigsdanser

Skrivet av: