Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Säsongen kan vara över för stjärnbacken

- 12/03/2010, 15:48 -

Bildbyrån

Milans stjärnback Alessandro Nesta kan tvingas till operation på grund av en knäskada. Skulle italienaren genomgå operationen kan resten av säsongen bli förstörd.

Alessandro Nestas säsong kan vara över. Milanbacken kan tvingas till operationen på grund av en trasig sena i högerknäet.

Den 33-årige veteranen träffade knäspecialisten Pier Paolo Mariani under fredagsmorgonen och operation är en av möjligheterna.

- Vi får se vad som händer. Jag föredrar att undvika operation, men om jag behöver göra det har jag inget val, säger Nesta enligt La Repubblica.

Men Nesta siktar på att lösa skadeproblemen utan att behöva operera knäet. Skulle italienaren välja operation kan resten av säsongen bli förstörd.

- Är min säsong över? Jag vet inte. Om jag behöver genomgå operation återvänder jag kanske precis innan säsongen tar slut. Jag hoppas bara att jag kan spela innan säsongens slut.