Stockholm

Rooney: "Jag har mycket att lära"

1 av 2
. Foto: Scanpix
2 av 2
. Foto: Scanpix

Wayne Rooney är Europas hetaste anfallare och ses som en av de mest kompletta spelarna i världen. Men engelsmannen själv tror att han kan utvecklas ännu mer.- Jag har mycket att lära, säger Rooney.


Läs mer

Wayne Rooney blev förste spelare i Europa att nå 30 mål den här säsongen och på sistone har 25-åringen visat upp en målform utan dess like. Engelsmannen siktar på att bli ännu bättre.

- Jag har mycket jag kan lära och utveckla under de kommande åren, säger en Rooney enligt The Sun.

Men Rooney, som för tillfället hyllas världen över, ser sig inte som en av de största i Manchester Uniteds 132-åriga historia.

- I slutet av karriären hade det varit skönt att bli talad om som en av de största. Men just nu ser jag mig inte som en av dem. Det är bara mitt sjätte år i United - man behöver fler år innan man kan påstå något sådant, förklarar han ödmjukt.

"Ronaldo är besviken"

Trots att Rooney och Cristiano Ronaldo gick skilda vägar förra sommaren håller de fortfarande kontakten med varandra.

- Jag pratar med honom då och då och vi önskar varandra lycka till inför våra matcher, säger Rooney.

Manchester United tvålade till Milan i onsdags och tog sig vidare med hela 7-2 totalt. Däremot blev det fiasko för Ronaldos Real Madrid, som åkte ut mot Lyon.

- Han är besviken att Real har åkt ut eftersom han älskar den här tävlingen (Champions League). Men å andra sidan kommer han heja på oss nu.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.