1 av 2
- Foto: Scanpix
2 av 2
- Foto: Scanpix

Rykteskarusellen kring Kaká fortsätter

Vilda speklulationer kring Kaká är i full gång sedan han utelämnats ur truppen till ligamötet med Valladolid. Den officiella orsaken är en skada, men enligt rapporter är stjärnbrassen petad av Manuel Pellegrini.


Under lördagens träning ska Real Madrids storstjärna Kaká ha skadat sig. Skadan är enligt klubbens officiella hemsida på en muskel i vänsterlåret.

Den olägliga skadan gör att Kaká inte tar plats i Manuel Pellegrinis 18-mannatrupp till morgondagens ligamatch borta mot Valladolid.

Men det spekuleras nu i att det kan vara allt annat än en skada som hindrar brasilianaren från spel. Kaká fick bära hundhuvudet när Real Madrid blev utslaget ur Champions League tidigare i veckan.

Den 27-årige brassen blev utbytt när Real behövde göra mål som allra mest och efteråt använde hans rådgivare ett par mindre smickrande ord på Twitter för att beskriva Pellegrinis agerande.

Skadan kan alltså enligt rykten vara en mörkläggning från Reals sida. Det återstår att se hur framtiden ter sig för Kaká i Real Madrid-tröjan.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

3 timmar sedan

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

3 timmar sedan
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

3 timmar sedan
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg fortsätter imponera – är med i toppen

igår 20:44
Ludvig Åberg fortsätter visa upp stabilt spel i RBC Heritage, som avgörs i Hilton Head Island, South Carolina.

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

igår 19:54
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

igår 19:54
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.