Fredag 30 Jul
Stockholm

Guardiola arg: "Domarna ljuger"

Pep Guardiola är arg på domarna.
Pep Guardiola är arg på domarna. Foto: SCANPIX/AP

Pep Guardiola visades ut mot Almeria efter en utebliven straff. I den efterföljande domarrapporten står det att Barcelona-tränaren uppträtt på ett osportsligt sätt mot domarna - något som Guardiola förnekar.- Domarna ljuger och de vet om det, säger han.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Zlatan Ibrahimovic var inte den ende i Barcelona som åkte ut senast i ligamatchen mot Almeria. Även tränaren Pep Guardiola fick syna det röda kortet och kommer liksom den svenske anfallsstjärnan att missa söndagens svåra drabbning mot Valencia.

I den efterföljande rapporten som Marca har tagit del av skriver matchens domare, Clos Gómez, att Guardiola inte riktigt betedde sig som förväntas av en tränare.

"I den 27:e minuten lämnade Guardiola lämna tränarområdet svärades åt den assisterande domaren. Han ställde sig endast några centimeter från domarens ansikte och skrek: "Du dömer helt fel, du fattar ingenting", skriver Gómez.

I en presskonferens förklarar tränaren sin beteende och menar samtidigt att domarna ljuger i rapporten.

- Jag är impulisiv och det här var säkert inte det sista röda kortet som jag kommer att få. Men jag känner mig förföljd. Domaren och hans assisten ljuger i rapporten och det vet de om, säger han enligt Marca.

- Jag gjorde fel och skickades till läktaren. Men de ljuger och det kommer jag att säga till domaren när jag väl ser honom, fortsätter tränaren.

Kommentera
Kopiera länk
Dela