"Messi kan bli störst i historien"

Lionel Messis hyllas av lagkamraten Victor Valdés efter det magiska hattricket mot Valencia i går kväll.- Han kan bli tidernas störste fotbollsspelare, säger Valdés.

Allt om spansk fotboll

Toppmötet mellan Barcelona och Valencia var mållöst en bit in i andra halvlek. Då klev världens bäste spelare fram.

Först stod Lionel Messi för ett fantastiskt solomål då han snurrade bort tre försvarare innan han satte bollen bakom César Sánchez i Valenciamålet. Sedan spädde argentinaren på sin målkvot med ytterligare två mål inom loppet av tre minuter.

Barcelona vann med 3-0 tack vare Messis soloshow och nu hyllas han av Barças keeper Victor Valdés.

- Messi är redan bäst i världen, men han kan bli tidernas störste fotbollsspelare, säger Valdés enligt spanska tidningen Marca.

Men den 28-årige målvakten anser att Barcelona inte enbart är beroende av Messis tjänster.

- Jag tror inte att laget är beroende av honom eftersom vi har andra spelare av hög kvalitét.