1 av 2
- Foto: Scanpix
2 av 2
- Foto: Scanpix

Balotelli i dispyt med Mourinho

Jose Mourinho har petat supertalangen Mario Balotelli från truppen mot Chelsea efter en dispyt.- Balotelli hade en het dispyt med Mourinho, säger en källa till Goal.com.


19-årige supertalangen Mario Balotelli har länge målats upp som ett problembarn i italiensk media. Nu tar ryktena vid ännu en gång efter att italienaren haft en dispyt med Intertränaren Jose Mourinho.

Påföljden blev att Balotelli utelämnades i Inters trupp till Champions League-matchen mot Chelsea på Stamford Brigde.

- Balotelli blev inte uttagen på grund av en het dispyt med Mourinho. De har en personlig fejd och även om Mourinho anser att han är en talang, har han gjort det klart att han inte kommer att tolerera hans hemska attityd, säger en källa från Inter till Goal.com.

När "The Special One" fick frågan, på gårdagens presskonferens, om var Balotelli höll hus var portugisen fåordig:

- Balotelli? Jag pratar bara om de som är här, svarade Mourinho.

Matchen under tisdagskvällen är första gången som den 47-årige tränaren återvänder till Stamford Brigde; arenan där han ledde Chelsea under fyra år. Mourinho ville inte ta några som helst risker och därför fick Balotelli infinna sig i att stanna hemma.

- Mourinho hade fått nog av hans beteende och kunde inte riskera någonting då det är den viktigaste matchen på säsongen, säger källan.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!