Diego Milito kramar om matchens enda målskytt, Samuel Eto'o.
1 av 2
Diego Milito kramar om matchens enda målskytt, Samuel Eto'o. - Foto: SCANPIX/AP
José Mourinho har slagit ut sitt gamla lag.
2 av 2
José Mourinho har slagit ut sitt gamla lag. - Foto: SCANPIX/AP

Mourinho fick det sista ordet - Chelsea utslaget

José Mourinho har slagit ut sitt gamla lag. Samuel Eto'o gjorde matchens enda mål när Inter gästade Chelsea.


José Mourinho var tillbaka på sin gamla hemmaborg när Inter gästade Chelsea på Stanford Bridge. Och det var även "The chosen one" som fick lämna planen som segrare.

Chelsea var piskade att vinna med minst 1-0 för att gå vidare till nästa omgång. Men trots att laget inledde starkt kunde de inte få hål Julio Cesar i bortamålet.

Annars var det inte särskilt mycket fotbollsgodis som fansen bjöds på. Det var tillknäppt och det mesta utspelades på mittplanen.

Det var i den andra halvleken som saker och ting började hända. Matchen öppnade upp sig något och målchanserna började sticka fram.

Men det var inte Chelsea som stack till. Istället var det Inter som skulle få spräcka dödläget. Den sylvasse Samuel Eto'o slet sig loss från hemmaförsvaret och skickade hur säkert som helst in matchens enda mål med drygt tio minuter kvar.

"The Blues" var nu helt plötsligt tvingade att göra två mål för att ta tillställningen till förlängning. Men ett sista ryck från dem kom aldrig och det blev knappast bättre när Didier Drogba visades ut efter en ful efterslängning.

Matchen slutade alltså 1-0 till Inter, som därmed slog ut Chelsea med total 3-1.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!