Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Domaren blundade när Inter brottades

Domaren Wolfgang Stark missade det mesta.
1 av 1

Domaren Wolfgang Stark missade det mesta.

Scanpix

Sport | 17/03/2010 11:33

"Jag vill inte säga vad jag tycker om domaren. Om jag skulle göra det skulle jag bli avstängd i ett år."

Vid minst två tillfällen skulle Chelsea ha haft straff mot Inter. Att Inters försvarare brottade ner Chelseastjärnorna råder det ingen tvekan om.

Men domaren Wolfgang Stark missade det mesta som skedde i Inters straffområde och frustrerade Chelseaspelare sparade inte på krutet efter matchen.

- Såg det ut som att straffen var klar? Det inte bara såg ut, det var straff. Precis som i den första matchen. Men nu spelar det ingen roll att prata om det, säger Florent Malouda.

- Jag vill inte säga vad jag tycker om domaren. Om jag skulle göra det skulle jag bli avstängd i ett år, säger Malouda till Sky Sports.

Det var inte bara Malouda som var nära bristningsgränsen. Anfallaren Didier Drogba drogs ner i straffområdet i slutminuterna och svarade med att stämpla Thiago Motta. Trots att det var i Inters straffområde lyckades domaren i alla fall se stämplingen och drog fram det röda kortet.