1 av 5
- Foto: Scanpix
2 av 5
- Foto: Scanpix
3 av 5
- Foto: Scanpix
4 av 5
- Foto: Scanpix
5 av 5
- Foto: Scanpix

Drogba: "Inter kan gå väldigt långt"

Chelsea fick se sig besegrat av Inter på Stamford Brigde. Nu hyllar Didier Drogba det italienska storlaget.- De förtjänade att vinna, säger han.


Inter stod för en formidabel insats när man besegrade självaste Chelsea på Stamford Bridge. Tack vare segern är man vidare till kvartsfinal i Champions League, samtidigt som Chelsea nu får fokusera på ligan och FA-cupen.

Chelsea-anfallaren Didier Drogba hade långt ifrån en av sina bästa matcher och i slutskedet av tillställningen drog han på sig rött efter att ha stämplat Thiago Motta. Men ivoranien anser att domaren gjorde fel.

- Det är svårt att ta eftersom, ja jag trampade på hans fot, men jag tycker inte att jag förtjänade det röda kortet, säger Drogba efter matchen enligt Sky Sports.

Förutom Drogba har även lagkamraten Florent Malouda sågat domaren. Men för laget Inter hyser Drogba enbart respekt.

- Jag anser att Inter gjorde en fantastisk match och de förtjänade att vinna, berömmer anfallaren.

- I kväll var Inter bättre. Nu tror jag att Inter kan gå väldigt långt i turneringen.

"Det är Mourinhos seger"

I Interlägret var givetvis tongångarna av annan form. Kaptenen Javier Zanetti hyllar tränaren Jose Mourinho efter den storartade segern.

- Han är den som hjälpte oss att vinna. Det var hans support som tog oss vidare. Han har erfarenheten, och kunskapen att veta vad man ska göra. Nu hoppas jag att vi tar oss till Champions League-final, säger Zanetti till inter.it.

Målet som förde Inter vidare till kvartsfinal kom från Samuel Eto'os högerfot i mitten av andra halvlek. Kameruanen löpte sig fri och skickade distinkt in segermålet. Men Eto'o är ödmjuk efter matchen och påstår att målet var lagets och Wesley Sneidjers förtjänst.

- Det är inte mitt mål, eftersom endast en spelare inte kan göra skillnad. Det var en laginsats och vi lyckades jobba fram målet, menar anfallaren och fortsätter:

- Jag tycker att Sneidjer var fenomenal då han skapade två frilägen för mig. På det första läget lyckades jag inte överlista målvakten en mot en, men den andra gången kunde jag inte misslyckas.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sverige mot Ungern igen i EM

Ilska då FA-cupen skrotar omspel

1 timme sedan
Världens äldsta fotbollsturnering, den engelska FA-cupen, förändras till nästa säsong då omspelsmatcherna tas bort helt.

Anna Nordqvist: "Mitt liv gick i tusen bitar"

2 timmar sedan
Äktenskapet sprack och kort därpå dog hennes ex-make. Livet vändes upp och ned för golfstjärnan Anna Nordqvist som gick in i ett kompakt mörker. Det finns inga ord för att beskriva hur vidrigt det varit. Jag är stolt över att ha tagit mig igenom det året, säger hon i en intervju med svenskgolf.se

Åbergs hemliga vapen: "Säger vart jag ska slå"

3 timmar sedan
Ludvig Åbergs succé blir inte mindre imponerande av att han briljerar på banor han aldrig tidigare testat på. Men Sveriges nya golfstjärna hade inte klarat det på egen hand. Han säger vart jag ska slå och jag försöker bara göra som han säger, säger Åberg om sin nya caddie, veteranen Joe Skovron.

Barcelona straffas av Uefa efter rasism

idag 15:42
Barcelona tvingas betala runt 290 000 kronor i böter och får inte sälja bortabiljetter till herrlagets nästa bortamatch i Europa.

Världstvåan till Båstad: "Får nypa sig i armen"

idag 15:16
Australian Open-vinnaren Jannik Sinner kommer till Båstad i sommar. Den italienske världstvåan är klar för spel i den svenska ATP-turneringen, skriver arrangören i ett pressmeddelande.