Fredag 21 Jan
Stockholm

Drogba: "Inter kan gå väldigt långt"

1 av 5
2 av 5
3 av 5
4 av 5
5 av 5

Chelsea fick se sig besegrat av Inter på Stamford Brigde. Nu hyllar Didier Drogba det italienska storlaget.- De förtjänade att vinna, säger han.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Inter stod för en formidabel insats när man besegrade självaste Chelsea på Stamford Bridge. Tack vare segern är man vidare till kvartsfinal i Champions League, samtidigt som Chelsea nu får fokusera på ligan och FA-cupen.

Chelsea-anfallaren Didier Drogba hade långt ifrån en av sina bästa matcher och i slutskedet av tillställningen drog han på sig rött efter att ha stämplat Thiago Motta. Men ivoranien anser att domaren gjorde fel.

- Det är svårt att ta eftersom, ja jag trampade på hans fot, men jag tycker inte att jag förtjänade det röda kortet, säger Drogba efter matchen enligt Sky Sports.

Förutom Drogba har även lagkamraten Florent Malouda sågat domaren. Men för laget Inter hyser Drogba enbart respekt.

- Jag anser att Inter gjorde en fantastisk match och de förtjänade att vinna, berömmer anfallaren.

- I kväll var Inter bättre. Nu tror jag att Inter kan gå väldigt långt i turneringen.

"Det är Mourinhos seger"

I Interlägret var givetvis tongångarna av annan form. Kaptenen Javier Zanetti hyllar tränaren Jose Mourinho efter den storartade segern.

- Han är den som hjälpte oss att vinna. Det var hans support som tog oss vidare. Han har erfarenheten, och kunskapen att veta vad man ska göra. Nu hoppas jag att vi tar oss till Champions League-final, säger Zanetti till inter.it.

Målet som förde Inter vidare till kvartsfinal kom från Samuel Eto'os högerfot i mitten av andra halvlek. Kameruanen löpte sig fri och skickade distinkt in segermålet. Men Eto'o är ödmjuk efter matchen och påstår att målet var lagets och Wesley Sneidjers förtjänst.

- Det är inte mitt mål, eftersom endast en spelare inte kan göra skillnad. Det var en laginsats och vi lyckades jobba fram målet, menar anfallaren och fortsätter:

- Jag tycker att Sneidjer var fenomenal då han skapade två frilägen för mig. På det första läget lyckades jag inte överlista målvakten en mot en, men den andra gången kunde jag inte misslyckas.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

bilsport-Rally, VM-deltävl 1 av 13

Publicerades: 1 timme sedan

Hazard hjälte – första målet på åtta månader

Publicerades: 1 timme sedan

Jota skickade Liverpool till final

Publicerades: 2 timmar sedan

Fotboll-Engelska ligacupen

Publicerades: 2 timmar sedan

OS-spelarna bakom 14:e raka segern

Publicerades: 2 timmar sedan

golf-USA-touren, damer

Publicerades: 2 timmar sedan