Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Terry bröt benet på säkerhetsvakt

1 av 1

Bildbyrån

Sport | 17/03/2010 13:58

Problemen för John Terry verkar aldrig ta slut. Efter förlusten mot Inter på tisdagskvällen blev han så förbannad att han körde över en säkerhetsvakt med sin bil. Vakten kom undan med ett brutet ben.

John Terry har nått nya höjder. Det räckte inte med otrohetsskandalen för den engelska landslagsmittbacken. I går utförde han sitt, förhoppningsvis, värsta dåd hittills.

En bitter Terry satt i sin svarta Range Rover-bil och deppade efter den tunga förlusten i Champions League mot Inter. När 29-åringen sedan skulle köra hemåt stoppades han av en massiv skara fans, enligt Goal.com.

Engelsmannen ville där ifrån så snabbt som möjligt och i all hast körde han enligt ögonvittnen över en av klubbens säkerhetsvakter. Medvetet eller ej, körde Terry vidare som ingenting hade hänt, något som polisen kunde bekräfta under morgonen.

Ambulans anlände för att föra vakten till sjukhus där man kunde konstatera att han hade brutit benet.

Sent i natt förhördes Chelseas stjärnback av polis i sitt eget hem. Förhören väntas fortsätta ett tag till, även om spelaren inte anhölls.

Men enligt John Terrys talesman har incidenten blivit överdramatiserad och han skyller på störande paparazzifotografter.

- John körde ut från parkeringsplatsen där massvis av paparazzifotografter väntade. Han körde inte speciellt snabbt och en säkerhetsvakt vinkade att kunde köra förbi, säger Phil Hall som insisterar att Terry inte insåg att han hade kört över någon.