Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Riera går till attack - mot egna laget

1 av 2

Bildbyrån

2 av 2

Bildbyrån

Sport | 18/03/2010 16:14

Albert Riera har varit petad från Liverpools startelva och går nu till attack mot den engelska storklubben.- Det är ett sjunkande skepp, säger spanjoren.

Spanske mittfältaren Albert Riera har fått infinna sig i att stå utanför Liverpools startelva de senaste matcherna. Nu sågar han klubben rejält.

- Laget har spelat dåligt och behöver förändring. Det är ett sjunkande skepp, säger Riera i en intervju med Radio Marca.

27-årige Riera går dessutom till verbal attack mot Rafael Benitez. Riera påstår att Liverpooltränaren inte ens håller en dialog med sina spelare.

- Under de två år jag har varit där har Benitez aldrig löst en situation genom att prata med spelarna. Han tror att han är bossen och alla andra är döva. Det finns praktiskt tagit ingen dialog alls med spelarna och han saknar all takt och ton, dundrar Riera och fortsätter:

- När du är i bra form och gör bra ifrån dig på träningen men tränaren trots det inte pratar med dig så måste du anta att skälet för petningen är personligt.

Spanjoren avslöjar att han, på grund av grälet, kan vara på väg att lämna den anrika klubben då VM ligger runt om hörnet.

- Jag har erbjudanden från två klubbar och med tanke på min nuvarande situation har det fått mig att fundera. För att få spela VM måste jag spela ligafotboll, förklarar Riera.