Ronaldo får 2000 brev i veckan

"Jag spenderar mer än 2 500 pund på att svara på dem".


Cristiano Ronaldo är inte bara vald till världens bästa spelare av France Football. Han är dessutom populär bland unga tjejer världen över. I en intervju med det spanska magasinet XL Semanal berättar han om sin beundrarpost.

– Jag får runt 2000 brev i veckan. Det görs ett utval, men jag försöker se till så att alla får ett svar och för att göra det spenderar jag mer än 2500 pund (runt 30 000 kronor), säger Cristano Ronaldo.

– Jag måste ju svara mina beundrarinnor, säger portugisen till tidningen.

Cristiano Ronaldo pratar också om Manchester – en stad han aldrig riktigt lärt sig att älska.

– Här är det väldigt annorlunda jämfört med Portugal. Jag har ingen strand, sol, hav... jag tillbringar en stor del av tiden i mitt hus. Jag har vant mig vid staden, men jag kan inte säga att jag tycker om den, säger Cristiano Ronaldo till XL Semanal, skriver La Gazzetta dello Sport.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ryska fäktare nobbar OS-kval

1 timme sedan

Skrällvinsten ger lyft på världsrankningen

1 timme sedan
Anton Källberg förbättrar sin tidigare toppnotering ytterligare. Nu är svensken tolva på världsrakningen i bordtennis.

Fylla på ungdomsturnering: "Förkastligt"

3 timmar sedan
Ledare för det finländska U17-landslaget i ishockey festade till det i samband med en turnering i Sverige – och spydde ner en buss. Nu planerar Finlands ishockeyförbund att anmäla händelsen. Det är helt förkastligt, säger Kimmo Oikarinen.

Chefernas Verstappen-tjafs: “Fokusera på ditt”

3 timmar sedan
Mercedes stallchef Toto Wolff flörtar fortsatt öppet med F1-världsmästaren Max Verstappen. Hans dito i Red Bull, Christian Horner, har tröttnat: Mercedes är sämre än stall som använder sig av sina egna motorer. Jag tycker det är dags att Toto fokuserar på sitt egna stall, snarare än förarmarknaden.

Pettersson näste NHL-spelare klar för VM

3 timmar sedan
Marcus Pettersson är näste NHL-spelare som är klar för spel med Tre Kronor i ishockey-VM.

Lukas om bytet: "Skidskytte är inte så enkelt"

idag 13:52
Johannes Lukas tackar för tiden han fick med Stina Nilsson. Även om succén uteblev. Man får inte tänka att skidskytte är så enkelt, säger landslagstränaren.