Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Zlatans agent sågar hans lagkamrater

Zlatan började på bänken mot Stuttgart.
1 av 1

Zlatan började på bänken mot Stuttgart.

Bildbyrån

Sport | 19/03/2010 12:02

- Det är dags för andra att börja spela fram Zlatan, säger Mino Raiola.

Enligt tränaren Pep Guardiola tog Zlatan Ibrahimovic petningen mot Stuttgart bra.

Men det stämmer inte. Han blev arg, besviken och ledsen. Det säger hans agent Mino Raiola.

– Han blev riktigt arg. Ibra mår mycket dåligt, han är ledsen och besviken. Han är en mycket stor spelare som vill spela de stora matcherna, säger Raiola till katalanska radiokanalen RAC1.

Raiola menar att det inte är "Ibras" fel att målen inte kommer, utan lagkamraternas.

– När "Ibra" är dålig spelar han fram till mål, och när han är bra spelar han fram till mål och gör mål själv. Men det finns spelare som bara gör mål, och inte assisterar. Det är dags för andra att börja spela fram Zlatan, säger Raiola till SvD.

"Han är en krigare"

Raiola tror inte att hans kommentarer i media kan förvärra Zlatans situation ytterligare.

– Nej, det hade varit konstigt om han inte var besviken över att få sitta på bänken. Han vill spela alla matcher, även om det är en match i trädgården med sin son. Hade han varit nöjd med att få sitta på bänken skulle det vara dags att lägga av med fotbollen, säger Mino Raiola.

– Det är inte perfekt nu, men han är en krigare, en stor kämpe, med mycket karaktär och jag är säker på att han övervinner den här situationen, säger han till SvD.

Barcelona briljerade utan "Ibra" på planen och vann till slut med 4-0 efter att Zlatan bytts in och passat fram till ett mål.