Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Terry har bett vakten om ursäkt

- 19/03/2010, 13:28 -

Scanpix

Men fick nobben när han ville träffa den skadade vakten.

John Terry verkar vara villig att göra allt som krävs för att toppa tidningarnas förstasidor. Varje vecka är Chelseakaptenen inblandad i den ena efter andra skandalen. Men nu har han i alla fall bett om ursäkt till vakten han körde på efter Champions Leagueförlusten mot Inter i tisdags.

– JT försökte desperat ta reda på vem han var för att säga till honom att han inte menade det och säga hur ledsen har var, säger en vän, enligt Daily Star.

Terry har erbjudit vakten att träffas - men fått nobben.

– Ursäkten var översvallande. Han känner sig verkligen hemsk över hela grejen. Steve sa att han haft bättre dagar men att det inte var något att oroa sig över. Och så skrattade han åt JT:s erbjudande att ses.

– Han sa att det skulle bli en mediecirkus och att det var det sista han ville. Steve sa att han blivit tillsagd att vara ledig en vecka från jobbet men hoppas vara tillbaks innan dess.

– Och han sa till JT: "Oroa dig inte för det här. Vi ses på jobbet, inga problem."

Utreds för olyckan

Efter olyckan tvingade polisen Terry att göra ett utandningsprov i sitt hem, den visade att han inte hade druckit. Trots det fortsätter utredningen krings olyckan.

John Terry har de senaste månaderna avslöjats vara otrogen mot sin fru Toni, gett privata rundvisningar på Chelseas träningsanläggning mot pengar och försökt hyra ut sin privata box på Wemley, något är som är otillåtet.