Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Barça om Raiolas utspel: "Hans ord förändrar ingenting"

1 av 3

Relationen mellan tränaren Pep Guardiola och Zlatan Ibrahimovic är inte den bästa just nu.
2 av 3

Relationen mellan tränaren Pep Guardiola och Zlatan Ibrahimovic är inte den bästa just nu.

Scanpix

3 av 3

Sport | 19/03/2010 15:04

Zlatan Ibrahimovics agent Mino Raiola blåser upp petningen av hans klient i Champions League-åttondelen. Men i Barcelona är allt som vanligt menar klubben.– Det har inte kommit någon reaktion alls från klubben om det här, säger klubbens internationella presschef Chemi Terés till Nyheter24.

Pep Guardiola valde att peta Zlatan Ibrahimovic från startelvan i den avgörande åttondelen mot Stuttgart i onsdags. Det gjorde supersvensken mycket bedrövad – enligt hans agent Mino Raiola.

– "Ibra" är mycket besviken, ledsen och mår dåligt. Han är en stor spelare och vill spela de stora matcherna, sade Raiola till radiostationen RAC 1 på torsdagen.

Efter matchen menade Guardiola emellertid på att hans anfallsstjärna tog bänkningen bra. Det uttalandet hänvisar också klubbens internationella presschef, Chemi Terés, till när Nyheter24 når honom.

– Det har inte kommit någon reaktion alls från klubben om det här (Mino Raiolas uttalanden). Vad han säger förändrar ingenting. Det enda vi kan gå efter är vad tränaren sa på presskonferensen efter matchen – och det var att Zlatan tog det bra, säger Chemi Terés.

Vad tycker du om Raiolas beteende när han går ut i media och säger det här?

– Jag har ingen åsikt om det. Det jag kan säga är att situationen här är bra. Alla är lugna och allt är som vanligt.