José Mourinho kan knappast vara glad med resultatet. - Foto: SCANPIX/AP
Inter kunde inte hålla undan och tappade viktiga poäng borta mot Palermo.
Inter kunde inte hålla undan och tappade viktiga poäng borta mot Palermo. - Foto: SCANPIX/AP

Inter tappade - slagläge för Milan

Inter tappade två viktiga poäng när laget gästade Palermo. Matchen slutade 1-1 vilket innebär att Milan nu har en ypperlig chans att ta över serieledningen i morgon.

Inters dominans i den italienska ligan kan vara på väg till slut. Laget tappade nämligen två viktiga poäng borta mot Palermo i en match som slutade 1-1. Det innebär att Milan nu har en chans att ta över serieledningen när Napoli kommer på besök i morgondagens match.

Gästerna tog ledningen redan efter elva minuter. Diego Milito gjorde inga misstag från elvameterspunkten efter att blivit tilldömd straff.

Edison Cavani kvitterade ledningen i den 24:e minuten med en tåpaj, som letade sig in i mål under Inter-målvakten Julio Cesar.

Inter tryckte på ordentligt mot slutet. Men hemmalaget spelade bra och gav inte "Nerrazurri" mycket yta att spela på.