- Foto: Scanpix

Cassanos kanonskott sänkte Juve

Först petad och sedan skadad. I dag var Antonio Cassano tillbaka i Sampdorias startelva och han passade på att sänka Juventus med ett volleyskott från 35 meter.


Antonio Cassano är talangen som aldrig riktigt blommade ut till den världsklasspelare alla förväntade sig att han skulle bli. Säsongen har dessutom varit tung för italienaren, som både varit petad och skadad.

Men när Sampdoria i dag tog emot storklubben Juventus fanns han med i startelvan. Med ett fantastiskt volleyskott från 35 meter i andra halvlek tystade han kritikerna rejält.

Tack vare målet kunde Sampdoria ta tre viktiga poäng i jakten på tredjeplatsen i Serie A. Man står nu på samma poäng som Palermo.

/
/
/
Senaste nytt

Svenska VM-medaljörer inomhus

3 timmar sedan

Duplantis vinner även när det går emot

3 timmar sedan
Världsstjärna är ett något slitet uttryck som emellanåt används slarvigt. För Armand "Mondo" Duplantis blir det en bock i alla rutor. Förmågan att reda ut en riktigt svår situationen stärker bara bilden av fenomenet till stavhoppare.

Kramer tog VM-silver: "Kan inte vara gladare"

igår 22:16
Andreas Kramer tog silver på 800 meter på inomhus-VM i Glasgow. Det är svenskens första VM-medalj i karriären. Jag kan inte vara gladare, säger Kramer.

Duplantis värderar nya VM-guldet extra högt

igår 21:12
Världen fick se en annan sida av Armand Duplantis. Den i brygga, den som vinglar vid stupet men hittar balansen och till slut vinner VM-guldet överlägset. Det är den jobbigaste guldmedalj jag fått. Den är extra speciell. Jag värderar det här högt, säger han efter det sanslösa dramat i Emirates arena i Glasgow.

Björn gjorde sitt första mål för Chelsea

igår 20:58
Landslagsbacken Nathalie Björn lämnade i januari Everton för topplaget Chelsea. Nu vet Björn hur det känns att göra mål för Londonklubben i ligan.

Foden frälste City – vände derbyt mot United

igår 18:36
Manchester City låg under i derbyt hemma mot United. Då slog Phil Foden till – två gånger om. 23-åringens två fullträffar låg bakom 3–1-segern och City hakar fortsatt på Liverpool i Premier League-toppen.