Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Carragher: Vi kan fortfarande komma fyra

Sport | 22/03/2010 12:59

Liverpool föll med 2-1 borta mot Manchester United. Men fjärdeplatsen ger man inte upp så lätt. ”Självklart tror vi fortfarande att vi kan komma ikapp”, säger mittbacken Jamie Carragher.

Förlusten mot Manchester United, 1-2, i går hjälpte inte Liverpool i jakten på den åtråvärda fjärdeplatsen som betyder spel i Champions League. Men glöm att man gett upp platsen.

- Vi måste helt enkelt återhämta oss från det här så snart som möjligt och få några segrar i rad. Självklart tror vi fortfarande att vi kan komma ikapp. De andra kommer att få det tufft och när de får det måste vi se till att ta full pott, säger Jamie Carragher till Liverpool Echo.

- Kanske får vi utstå mer kritik nu, och i en klubb som Liverpool spelar man alltid under press. Det har varit lite tufft men vi har fortfarande många poäng att spela om, tillägger 32-åringen.

Liverpool har spelat tre matcher på en vecka och enligt Carragher kan det ha påverkat laget på Old Trafford.

- Vissa saker gjorde vi bra, men vi spelade i måndags och sedan på torsdagen och sedan hade vi denna match.

- Oavsett anledning har truppen inte varit tillräckligt stark denna säsong men det är fortfarande tufft att kräva poäng efter det tuffa matchandet, speciellt som United hade hela veckan på sig att förbereda sig. Men vi har förlorat och man måste gå vidare, då detta var den svåraste matchen vi hade kvar på säsongen.

Liverpool ligger just nu på sjätte plats i Premier League, fyra poäng bakom fjärdeplacerade Tottenham men samtidigt med en match mer spelad.