Carragher: Vi kan fortfarande komma fyra

Liverpool föll med 2-1 borta mot Manchester United. Men fjärdeplatsen ger man inte upp så lätt. ”Självklart tror vi fortfarande att vi kan komma ikapp”, säger mittbacken Jamie Carragher.


Förlusten mot Manchester United, 1-2, i går hjälpte inte Liverpool i jakten på den åtråvärda fjärdeplatsen som betyder spel i Champions League. Men glöm att man gett upp platsen.

- Vi måste helt enkelt återhämta oss från det här så snart som möjligt och få några segrar i rad. Självklart tror vi fortfarande att vi kan komma ikapp. De andra kommer att få det tufft och när de får det måste vi se till att ta full pott, säger Jamie Carragher till Liverpool Echo.

- Kanske får vi utstå mer kritik nu, och i en klubb som Liverpool spelar man alltid under press. Det har varit lite tufft men vi har fortfarande många poäng att spela om, tillägger 32-åringen.

Liverpool har spelat tre matcher på en vecka och enligt Carragher kan det ha påverkat laget på Old Trafford.

- Vissa saker gjorde vi bra, men vi spelade i måndags och sedan på torsdagen och sedan hade vi denna match.

- Oavsett anledning har truppen inte varit tillräckligt stark denna säsong men det är fortfarande tufft att kräva poäng efter det tuffa matchandet, speciellt som United hade hela veckan på sig att förbereda sig. Men vi har förlorat och man måste gå vidare, då detta var den svåraste matchen vi hade kvar på säsongen.

Liverpool ligger just nu på sjätte plats i Premier League, fyra poäng bakom fjärdeplacerade Tottenham men samtidigt med en match mer spelad.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Uppgifter: Hirscher siktar på comeback

Mål av Forsberg när Nashville utjämnade

1 timme sedan
Filip Forsberg fortsätter leverera för sitt Nashville Predators i NHL-ishockeyn. I den andra åttondelsfinalen mot Vancouver gjorde svensken det matchavgörande målet, och Nashville utjämnar därmed serien till 1–1 i matcher.

Florida vann efter galna räddningar

3 timmar sedan
Två spektakulära ingripanden i målburen var den stora snackisen efter att Florida besegrade Tampa Bay med 3–2 i förlängning i den andra matchen mellan lagen i Stanley Cup-slutspelet.

Målpremiär för Zibanejad när Rangers vann

idag 04:50
New York Rangers besegrade Washington med 4–3 i den andra slutspelsmatchen. Rangers svenske stjärna Mika Zibanejad gjorde sitt första slutspelsmål för säsongen när New York-laget utökade sin ledning i matchserien.

Nylander "en möjlighet" nästa match

idag 03:18
Torontos svenske storstjärna William Nylander har missat de två första slutspelsmatcherna mot Boston på grund av en hittills inte avslöjad skada. Inför den tredje matchen mellan lagen kan han dock eventuellt komma till spel, skriver nhl.com.

Ännu en missad chans: "Känns tomt"

igår 23:24
Ännu ett missat kval – ännu en missad möjlighet. Mesta mästarna Djurgården får spela i näst högsta serien för tredje säsongen i rad – det har inte hänt sedan 1940-talet. Det känns tomt och tufft. Mest tomt, säger lagkaptenen Marcus Krüger.