Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Joe Cole nära att lämna Chelsea

- 23/03/2010, 11:08 -
1 av 2

Bildbyrån

2 av 2

Bildbyrån

Enligt uppgift har Joe Cole och Chelseas kontraktsförhandlingar inte kommit någon vart och nu är närmsta rivalerna ute efter mittfältaren.

28-årige Joe Coles kontrakt med London-klubben, Chelsea, går ut i sommar. Hans framtid i klubben har varit oviss och det har ryktats om att han ska lämna. Nu har klubben har dragit tillbaka sitt erbjudande om en ny affär - men Joe Cole vill stanna.

- Jag tycker inte att kontrakt ska diskuteras mitt i säsongen. Jag har alltid skött mina förhandlingar under sommaren, säger Cole till The Sun.

- Vi kan inte hitta gemensamma nämnare och det är störande. Just nu finns det inget erbjudande på bordet, så jag vet var jag står. Men jag vill fortfarande diskutera till sommaren, fortsätter han.

Nu när Chelsea inte har kommit med något konkret förslag har rivalerna Manchester City, Liverpool och Tottenham visat sitt intresse för stjärnspelaren.

Kontraktet går ut den 30:e juni då han blir free-agent och det kan mycket väl bli slutet på en 7-årig era på Stamford Bridge.