Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Inter säkra: Fabregas kommer i sommar

- 23/03/2010, 19:12 -
Massimo Moratti räknar med Fabregas.
1 av 3

Massimo Moratti räknar med Fabregas.

SCANPIX/AP

Spajoren har redan fått en försäkring.
2 av 3

Spajoren har redan fått en försäkring.

SCANPIX/AP

Cesc Fabregas till Inter?
3 av 3

Cesc Fabregas till Inter?

SCANPIX/AP

Inter ger sig in i jakten på Arsenals unge lagkapten Cesc Fabregas. Den italienska storklubben är dessutom så pass säkra på att de kommer värva honom att de faktiskt redan har gjort klar med en försäkring för spelaren.

Moderklubben Barcelona har under en längre tid varit ute efter Arsenals lagkapten Francesc Fabregas. Den 22-årige mittfältaren har vid flera tillfällen rapporterats vara så gott som klar för den katalanska jätten, men spanjoren har trots det ändå stannat kvar i England.

Men nu har även Inter, med ägaren Massimo Moratti i spetsen, gett sig in i jakten. Enligt Sky Sport Italia är den italienska storklubben stensäkra på att spelaren kommer att ansluta till truppen i sommar och har därför redan gjort klart med en försäkring för honom.

Tevekanalen menar dessutom att Mario Balotelli skulle ingå i en bytesaffären. Den unge italienaren har haft stora problem med tränaren José Mourinho och har satts i frysboxen efter en dispyt med portugisen.

Fabregas har dessutom kopplats ihop med Real Madrid.