Marseille ger inte upp om Henke

Tränaren Gerets: "Det är bra att Larsson funderar, pratar med sin familj".

Olympique Marseilles belgiske tränare Eric Gerets gillar skandinaviska spelare. Den före detta PSV Eindhoventränaren hoppas fortfarande att klubben ska lyckas värva Henrik Larsson.

– Jag känner till Larsson sedan han spelade i Holland. Det var där jag började beundra hans spelstil, och han har fortsatt att göra mål var än han har spelat, säger Gerets.

Marseilletränaren gillar även Larssons professionella inställning.

– Jag har kännt många skandinaviska spelare och de har alla varit exemplariska, de har integrerats bra och snabbt lärt sig landets språk.

Eric Gerets kallar Larsson för "ett sant proffs", och han förstår om svensken vll ta tid på sig innan han bestämmer var han ska spela nästa säsong.

– Det är bra att Larsson funderar, pratar med sin familj. Vid 37 års ålder är det sådant som man måste ta i betänkande, säger Eric Gerets till L'Equipe.

Beskedet: Förra världsettan avslutar karriären

Guldyra för Örebros volleybolldamer

Guldtorkan är över för volleybolldamerna i Örebro Volley. Laget vann den tredje SM-finalen mot det regerande mästarlaget Engelholm med 3–1 i set och tog därmed hem SM-guldet via 3–0 i matcher.

Spräckte Rögles svit: "Skönt att vinna första"

Skellefteå vann den första ronden i SM-finalen i ishockey med 1–0 över Rögle. Forwarden Linus Lindström blev matchhjälte med ett mål fyra minuter från slutet. Finns ingen bättre känsla, skönt att se den gå in. Alltid skönt att vinna första, nu ska vi gå vidare, sade segerskytten till TV4 Play.

Drömmål gav Vittsjö första segern

Ett drömmål på frispark gav Vittsjö första segern i damallsvenskan. Heidi Kollanen knorrade in en frispark i 2–0-segern över nykomlingen AIK.

Säsongens första Värnamo-vinst – Zeljkovic hjälte

Värnamo tog säsongens första seger i allsvenskan. Det kan laget tacka Ajdin Zeljkovic för.

Felfritt igen av von Eckermann – svensk ledning

Henrik von Eckermann behåller ledningen i världscupfinalen i Riyad inför den sista omgången.