Måndag 18 Okt
Stockholm

Wenger om Mancinis gräl: "Kan hända vem som helst"

1 av 3
2 av 3
3 av 3

Bråket mellan Roberto Mancini och David Moyes under gårdagen blev väldigt uppmärksammat i engelsk media. Nu menar Arsene Wenger att det kan hända vem som helst.- Vi är alla under press, säger Arsenaltränaren.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

MANCHESTER. Roberto Mancinis Manchester City var illa ute i hemmamötet med Everton i Premier League under onsdagskvällen. City var i underläge när bortalagets tränare David Moyes valde att fördröja tiden genom att inte släppa ifrån sig bollen.

Det fick bägaren att rinna över för Mancini, som instinktivt rusade fram mot skotten och ryckte bollen ur händerna på honom. Därefter började de båda tränarna att gräla innan fjärdedomaren Howard Webb stoppade dem.

"Visar bara att vi bryr oss"

Incidenten uppmärksammades i engelsk media, men enligt Arsenaltränaren Arsene Wenger var det bara en olycklig händelse.

- Det kan hända vem som helst. Till och med efter matchen när man tycker att man kan uppföra sig ordentligt, kan det hända. Det visar bara att vi alla är människor och att vi bryr oss, säger Wenger enligt Dailymail.

Wengers gräl med Jol

Arsene Wenger har även han varit inblandad i ett bråk. Efter Tottenhams ledningsmål för fyra år sedan började fransmannen tjafsa med Martin Jol vid sidlinjen. Wenger förklarar att det oftast är pressen som gör att grälen tar vid.

- Jag har haft ett par incidenter men vi är alla under press. Det kan hända helt plötsligt under en match, under en bråkdel av en sekund, kan vi få black out, förklarar Wenger.

Mancini har bett om ursäkt

Roberto Mancini valde däremot inte att skylla på den tuffa pressen, utan förklarade att han helt enkelt ville ha bollen och att han var ledsen över det som hade inträffat.

- Om jag har gjort ett misstag är jag ledsen. Jag har pratat med honom. Jag ville ha bollen eftersom det var fem minuter kvar att spela.

Kommentera
Kopiera länk
Dela