Torsdag 21 Okt
Stockholm

Zlatan vände ryggen åt kritikerna

Zlatan Ibrahimovic var på spelhumör.
1 av 2
Zlatan Ibrahimovic var på spelhumör. Foto: SCANPIX/AP
Zlatan gjorde matchens enda mål mot Mallorca.
2 av 2
Zlatan gjorde matchens enda mål mot Mallorca. Foto: SCANPIX/AP

Zlatan Ibrahimovic olycklig i Barcelona? Inte att döma av kvällens match där han först gjorde mål och vände sedan ryggen åt kritikerna med ett riktigt konstnummer.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Allt om spansk fotboll

MALLORCA. Zlatan Ibrahimovic verkar ha blivit kvitt med sin måltorka och hittat tillbaka till formen. I kväll gjorde anfallaren matchens enda mål när han från nära håll petade in matchens enda mål mot Mallorca. Baljan var hans tredje för den tredje matchen i rad.

Det var annars hemmalaget som var det bättre laget. Mallorca gjorde inte mycket fel och skapade redan efter två minuter matchens första farliga chans, när Adúriz träffade stolpen. Gonzalo Castro var snabbt framme på den efterföljande returen men stoppades av Victor Valdes i Barca-målet.

Hemmalaget hade verkligen inte turen med sig, och stoppades i den 42:a minuten ännu en gång av målramen. Den här gången var det Borja Valero som från en frispark skruvade bollen rakt på stolpen.

Zlatan var verkligen på spelhumör och bjöd på ett riktigt konstnummer. På ett inlägg ryggade svensken elegant bollen till Lionel Messi som drog till med ett direktskott. Målet som han hade gjort minuterna dessförinnan hamnde i skymundan.

Barcelona vann till slut matchen och tog därmed över serieledningen från Real Madrid, som i morgon drabbas samman med Atletico Madrid.

Kommentera
Kopiera länk
Dela