Ostoppbar Torres sänkte Sunderland

Fernando Torres visade att han är tillbaka på allvar när han med två mål såg till att Liverpool kunde besegra Sunderland i Premier League.

LIVERPOOL. Fernando Torres har öst in mål sedan han kom tillbaka från sin skada. Dagens match mot Sunderland var inget undantag.

Redan i den tredje minuten slog spanjoren till med ett magnifikt mål. Torres fick bollen på vänsterkanten, drev rakt mot mål och vid straffområdesgränsen knorrade han in hemmalagets ledningsmål i bortre krysset.

Med kvarten kvar av första halvlek plockade Glen Johnson ner bollen efter en misslyckad Liverpoolhörna, vek förbi sin försvarare och avlossade ett vänsterskott som styrdes in via Sunderlandspelaren Michael Turner.

Resultatet stod sig till halvtid, men Liverpool, och framförallt Fernando Torres, var på jakt efter fler mål. I den 60:e minuten lirkade Torres in sitt andra mål för kvällen efter att blivit framspelad av Johnson.

Den 25-årige anfallaren fick dock nöja sig med två mål då han blev utbytt med lite mer än tio minuter kvar att spela. Sunderland var tafatt framåt och lyckades sällan oroa José Reina i Liverpoolmålet.

Matchen slutade 3-0 och Liverpool gick tack vare segern förbi Manchester City i Premier League-tabellen.