Måndag 18 Okt
Stockholm

Rio och Rooney till Tyskland

1 av 2
2 av 2

Tidigare skadade Wayne Rooney och Rio Ferdinand ser ut att ha fått klartecken till spel mot Bayern München i Champions League, i dag flög de med truppen till Tyskland. Ett glädjande besked för Alex Ferguson och hans Manchester United.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det blev resa till Tyskland för både Wayne Rooney och Rio Ferdinand. Manchester Uniteds två stjärnor missade segermatchen, 4-0, mot Bolton i lördags efter skador på fot respektive ljumske. Stjärnduon var dock med när United checkade in på Manchesters flygplats på måndagsmorgonen.

United siktar på ett bra resultat i kvartsfinalen av Champions League. Returen spelas nästa onsdag hemma på Old Trafford.

En som ser fram emot matchen lite extra är veteranen Ryan Giggs, för elva år sedan var han med när United besegrade Bayern i finalen av Champions League i Barcelona. Ole Gunnar Solskjaer och Teddy Sheringham var de som hittade rätt då.

- Jag kan inte förstå att det är elva år sedan. Det var en av de bästa kvällarna i mitt liv och samma sak för många fans. Jag kommer att få tillbaka en massa lyckliga minnen, säger Giggs.

- Vi kommer att vara nöjda med samma resultat som 1999, men förhoppningsvis inte avgöra så sent som vi gjorde då.

Drygt 90 000 åskådare på Camp Nou såg då inhopparna Sheringham och Solskjaer göra Uniteds mål på stopptid. Tyskarna hade tagit ledningen genom Mario Basler redan efter sex minuter.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Nästa artikel
Vidic frias