Ivica Olic avgjorde med sekunden kvar.
Franck Ribéry inledde vändningen.

Bayern vann efter makalös vändning

De såg ut att gå mot en tung förlust. Men då tog sig Bayern München i kragen och vände mot Manchester United.

Manchester United kunde knappast ha fått en bättre start när "The Red Devils" gästade Bayern München i det första kvartsfinalsmötet. Knappt en minut hade passerat innan den stekhete Wayne Rooney tystade de förväntansfyllda hemmafansen efter att ha slagit in ett frisparksinlägg.

Men var ändå tyskarna som skulle lämna den jämna och händelserika matchen som segrare.

Franck Ribéry var naturligtvis den som stegade och inledde den makalösa vändningen, som nu innebär att Bayern har en chans inför returmötet i Manchester. I den 77:e minuten skickade fransmannen in en frispark som ställde Edwin van der Sar, sedan bollen tagit på Wayne Rooneys vänsterfot och ändrat riktning.

Ivica Olic fullbordade vändningen i den allra sista minuten. Kroaten snodde bollen högt upp på Uniteds planhalva, dribblade sig fri och avslutade med ett lågt och välplacerat skott - 2-1 var ett faktum.

Glädjen var självklart total på Alliaz-Arena när domaren Frank De Bleeckere blåste av för fulltid.